top of page

PROJECTE EDUCATIU

Volem que el vostre fill/a creixi i aprengui uns conceptes i valors per tal d'ajudar-lo a madurar. Nosaltres ho resumim amb una frase que és l'eslògan de la nostra escola.

Tot jugant i treballant, aprenc a fer-me gran

Aquesta senzilla frase és l’objectiu del nostre projecte. No és fàcil ni senzill però ho aconseguim amb el vostre ajut, suport i confiança

OBJECTIUS

El vostre fill/a anirà aprenent una sèrie
de valors, emocions i sentiments
a través de diferents estímuls, la música,
els contes, la pintura…

Cultivem l’art de saber escoltar i gestionar
emocions, crucial per comunicar-se
i entendre el món que els envolta.

És important que observin, manipulin
i experimentin amb l’entorn
estimulant la seva creativitat i imaginació.

ACTIVITATS

Noticia_AV_adaptacio_P3.jpg
2018-05-25.jpg
IMG_5402.HEIC

ADAPTACIÓ

JOC DE LA DESCOBERTA

PSICOMOTRICITAT

Moment de canvis en els quals els infants, les famílies i els educadors han d'adaptar-se. La part emocional és la base per establir nous vincles, els quals donaran seguretat i benestar al conjunt família – escola.

Fem referència a la Panera dels tresors (per a nens de 6 a 12 mesos, amb la finalitat d'oferir una gran varietat d'estímuls i experiències als cinc sentits. Desenvolupa la capacitat de concentració i la coordinació ull-mà-boca.)i el Joc Heurístic és una activitat de manipulació, exploració, combinació d'objectes, amb la finalitat de donar resposta a les inquietuds dels vostres fills. Contribueix a estructurar el pensament, el llenguatge, la relació personal i les accions dels infants, els infants perceben nocions de volum, capacitat, equilibri, quantitat, qualitat.

És important que l'infant sigui conscient de la seva capacitat i l'escola li proporcionarà les eines per tal de poder descobrir, observar i experimentar tot el que és capaç de fer. Psicomotricitat gruixuda, l'infant hi ha de passar per totes les etapes, volteig, rastreig, croqueta, pre-gateig, gateig, postura de genolls, dret i començar a caminar. Psicomotricitat fina, ens centrem a treballar el moviment de la pinça per tal d'afavorir el control i domini del traç.

TELÈFONS

+34 606 085 132

935 55 21 47

GMAIL

FOLLOW

  • Instagram
bottom of page